elacin_landing_pages_1920x600

Beskyt din hørelse med høreværn og ørepropper

Vores høresans er aktiv døgnet rundt, og den udsættes jævnligt for kraftige lyde. Med gode høreværn kan du beskytte din hørelse mod permanente støjbetingede høreskader og øge chancen for, at din hørelse forbliver sund. 

Vores høreværn og ørepropper specialfremstilles til dig, er behagelige at have i ørene, og de giver dig mulighed for at kommunikere fuldt ud i støjende situationer. 

Vi har mange forskellige typer høreværn, der er skræddersyet til enhver situation. Uanset om du har brug for høreværn på arbejdspladsen, til en koncert, en tur på motorcyklen eller ørepropper, når du skal sove eller ud at svømme, så har vi dem.

 

elacin_fyrvrkeri_960x500

Hvorfor bruge høreværn?

Du kender sikkert følelsen af at komme fra et støjende miljø til et stille miljø, hvor ørerne og hjernen får ro. Udover at støj gør os trætte, så kan det at opholde sig i støjende miljøer også udvikle høreskader, og når først skaden er sket, så kan det ikke gøres om. Det er derfor vigtigt at passe på
sin hørelse.

Generelt gælder, at jo kraftigere lyden er, desto større er risikoen for et høretab. Det er derfor en god idé at undgå kilder til støj, aktivt beskytte sig mod støj og sørge for tilstrækkelige pauser fra støj. Dette øger chancen for, at din hørelse forbliver sund.

elacin_72154576_960x500

5 gode grunde til at bruge høreværn

Det er vigtigt at passe på din hørelse, men mangler du et par gode grunde til, hvorfor du skal bruge høreværn, så får du dem her:

  1. Støjbetingede høretab er permanente
  2. Arbejde med vedvarende støjbelastning over 80 dB indebærer risiko for høreskader
  3. Forebyggelse med høreværn nedsætter risikoen for høreskader
  4. Et godt høreværn dæmper støjen og sikrer taleforståelsen
  5. Koncentrationen øges, når baggrundsstøjen reduceres