Det, der driver os

Det er Phonic Ears mission at udvikle, rådgive om og tilbyde hørehjælpemidler for at forbedre livskvaliteten for mennesker med nedsat hørelse
og give dem mulighed for at leve deres liv på lige fod med normalthørende.

vrdier-960-x-500

Værdier

  • Vi er hjælpsomme og serviceorienterede. Hos os er kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunder og samarbejdspartnere.
  • Vi er kvalitetsbevidste og professionelle. Vi er en troværdig leverandør og samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at udvikle og levere pålidelige hørehjælpemidler, der er lette at bruge og installere. 
  • Vi gør en forskel. Vi engagerer os fagligt og personligt i vores arbejde. Vi brænder for det, vi laver, og vi samarbejder og løfter i flok.
jesuskirken_960x500

Vores historie

Phonic Ears historie går langt tilbage - helt tilbage til 1907, hvor grundlæggeren af Oticon, Hans Demant, solgte sit første såkaldt særlige kirkehøreapparat til Jesuskirken i Valby. Salget af de særlige kirkehøreapparater blev starten på Phonic Ears salg af teleslyngeanlæg og lydløsninger til kirker og offentlige rum. 

I 2016 blev afdelingen for større lydsystemer og AV en del af Oticon. Phonic Ears mål og mission er nu at udvikle og levere hørehjælpemidler til hjemmet, arbejdspladsen og plejecentre mv., så livet og hverdagen bliver endnu lettere for mennesker med nedsat hørelse.

Med over 100 års erfaring og knowhow inden for høre- og lydområdet har vi i dag det bedste fundament for at kunne tilpasse os brugernes behov - både nu og i fremtiden.